Recent Posts
Join My Mailing List

How to Shine in Your Life

Als hooggevoelig kind kan je je vaak anders voelen dan anderen. Prikkels en opmerkingen komen harder binnen. Je kan hierdoor het gevoel krijgen dat je niet meetelt en denken dat een ander belangrijker is dan jij. Je voelt zoveel dat je je eigen grenzen niet kent waardoor je ze ook zelf niet aangeeft. Je maakt je onzichtbaar en dat is enorm jammer.

Laat mij je helpen je in te laten zien dat je mooi bent precies zoals je bent. Je juist deze karaktereigenschappen kan omzetten in een mooie kracht! Een traject bij WishEs kindercoaching kan in januari al van start gaan.

Info@wisheskindercoaching.nl


Contact
  • LinkedIn Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

WishEs kindercoaching
Mildenburgallee 50
3207 ZC  Spijkenisse
E : info@wisheskindercoaching.nl
M : 06-51076538

WishEs

KINDERCOACHING

Hierbij geef ik akkoord om bovenstaande gegevens te gebruiken

WishEs Kindercoaching is geregistreerd bij Kindercoachmethode Coachee

© 2017 by WishEs KinderCoaching.  Design DKNOW75.COM