kindercoaching

Kindercoaching

Maak je je zorgen om je kind omdat het niet lekker in zijn of haar vel zit en weet je niet meer wat je er zelf aan kunt doen dan kan ik jullie wellicht verder helpen.

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Ik zal geen labels plakken en niet kijken naar wat er allemaal niet goed gaat.  Ik ga juist samen met jullie kind kijken naar al het moois wat er al in zit.

 

Voor wie?
WishEs kindercoaching is er speciaal voor kinderen en jongeren die weer willen stralen. Die willen leren om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen willen staan, een vol hoofd weer leeg willen maken, willen weten hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, hun (hoog) gevoeligheid als kracht willen inzetten maar vooral willen leren om gewoon zichzelf te kunnen zijn.

Ik zie dat er steeds meer kinderen zijn die zich onzeker, alleen en onbegrepen voelen. Ze kunnen geen keuzes maken, zijn gevoelig en willen het graag goed doen voor zichzelf en/of voor een ander. Ze passen zich voortdurend aan een ander aan. Ze zijn bang om te falen, denken negatief over zichzelf of worden gepest. Kritiek van anderen wordt snel persoonlijk aangetrokken, ze weten vaak niet meer wat ze zelf willen en vergeten om zichzelf aandacht te geven. Je kind kan druk gedrag laten zien of is juist erg stil. Thuis kan je kind dit uiten door boos te zijn, oververmoeid of juist terug getrokken.

Perfectionisme & onzekerheid
Onzekerheid kan zich uiten in perfectionisme, ze willen alles goed doen en controle houden. Fouten maken mag niet waardoor dit kan leiden tot faalangst. Als ze onzeker zijn, denken ze vaak dat een ander er bijv leuker uitziet of iets beter kan. Door een negatief zelfbeeld voelen ze zich vaak ongelukkig . Hierdoor belemmeren ze vaak hun eigen dromen en mogelijkheden. Enorm jammer want er schuilt in al deze kinderen een schat aan kwaliteiten.

Ik ga graag met deze kinderen aan de slag om samen hun talenten te (her)ontdekken zodat ze steviger in hun schoenen staan en beter voor zichzelf gaan zorgen. Ik leer ze meer inzicht te krijgen in zichzelf. Zij gaan zelf ontdekken en ervaren hoe ze dit kunnen bereiken door voor zichzelf op te komen. Door eigen keuzes te maken. Door een eigen mening te geven. Door steviger in je schoenen te staan. Want hoe mooi zou het zijn om deze kinderen weer meer zelfvertrouwen te geven en te zien stralen. Dat ze mogen ervaren dat wie of hoe ze zijn oké is. Dat ze hun dromen kunnen waarmaken. Kortom trots zijn op wie ze zijn, wat ze doen en bereiken!

 

WishEs kindercoaching spijkenisse, kindercoaching , WishEs, spijkenisse , kindercoaching, kindercoaching spijkenisse