INVESTERING

Kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek (max 30 minuten)  is kosteloos.

 

Oriëntatiegesprek:

Het oriëntatiegesprek van 1 a 1,5 uur kost € 75,--. Bij het aangaan van een coachingstraject worden de kosten van het oriëntatiegesprek in mindering gebracht.

 

Coachingstraject:

Voor ieder kind of jongere maak ik een passend voorstel met een passend tarief. Ieder kind of jongere heeft namelijk iets anders nodig. De duur van het traject en het aantal afspraken zijn afhankelijk van wat er nodig is. Iedere afspraak duurt tussen de 1 en 2 uur.  

WishEs Workshops voor kinderen en Inspiratiebijeenkomsten voor ouders:

De WishEs Workshops kosten € 15,-- per keer.

De prijzen voor de inspiratiebijeenkomsten voor de ouders zal ik per evenement vermelden op mijn facebookpagina.

 

Je geboorte in kaart:

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en naderhand ontvang je een verslag van jeeigen geboorteverhaal. De kosten hiervoor zijn € 149,--.

Vergoedingen:

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar. Wellicht kan je de coachingskosten wel opvoeren bij de jaarlijkse aangifte van de belasting. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst of uw tussenpersoon.

Betalingsvoorwaarden:

Je ontvangt de factuur per mail. Op de factuur staat de betalingstermijn vermeld. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. In overleg kan de factuur in meerdere termijnen worden betaald. Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.  

 

Lees hier ook de algemene voorwaarden.

WishEs kindercoaching spijkenisse, kindercoaching , WishEs, kindercoaching spijkenisse, spijkenisse, kindercoaching